Vi leverer løsninger skreddersydd din bedrift. Dette gjelder om du trenger fornyelse av ditt datanettverk, en gjennomgang av ditt nettverk, en helsesjekk eller om du rett og slett ønsker og investere i en helt ny løsning basert på kvalitetsløsninger og sikkerhet.

 

 

 

Vi tilbyr Server hosting senter for IT outsourcing. Server hosting og outsourcing er en løsning for de aller fleste bedrifter i Norge, både for private bedrifter og det offentlige. Det kan være potensielle store besparelser og samtidig betydelig høyere driftssikkerhet, sikkerhet mot nedetid, sikkerhet mot angrep utenfra og raskere oppdateringer av både hardware og software.

 

 

 

 

 

Vi har lang erfaring innenfor design og implementering av nettverkstopologi og komponenter. Med sertifiserte konsulenter samt samarbeid med eksterne konsulenter leverer vi i dag store og små løsninger til privat og offentlig sektor med utstyr fra meget anerkjente produsenter som Juniper, HP, 3Com, Netgear med flere.

Vår kompetanse inkluderer tradisjonelle trådbaserte nettverk, trådløse nett og WAN-teknologi. Våre installasjoner er basert på våre kunders behov samt godt gjennomtenkte med tanke på videre ekspansjon og fremtidige teknologier.

Vi leverer også komplette service/drift avtaler på nettverksutstyr.

 

Vi leverer sammen med vår samarbeidspartner Online BackUp. Spesielt har vi satt oss inn i dette til legekontorer, men leverer også til andre bedriftskunder.

 

 

 

Informasjons-TV benyttes i stadig flere bygg!

En egen informasjons-TV kanal kan være en god investering for bedrifter, hytteanlegg, institusjoner og borettslag. Informasjonene kan presenteres via vanlige TV-apparater, via PC-skjermer eller på storskjermer strategisk plassert i fellesområder. Vi leverer interaktive informasjons-TV løsninger

 

 

 

Drift og support avtaler

 

Vi kan tilby ulike avtaler for å sikre våre kunder høyere stabilitet og driftssikkerhet med sin IT systemer.

Hvilken avtale bør velges?

Alle bedrifter er forskjellige og hvilken avtale som passer best for hver enkelt avhenger av flere faktorer:

Antall brukere

IT-systemets kompleksitet/struktur

Intern IT kompetanse

IT systemets kritiske virkning på bedriften

Hosting tjenester

I samarbeid med kunden kan vi analysere behovet og gi et forslag til avtale.